10 Dec 2015

”Hade De Haft Symaskiner På Medeltiden Så Hade De Använt Dem”

Bloggen är flyttad - detta inlägg kan du nu läsa HÄR.

5 comments:

 1. Men precis så! Man ska inte behöva ursäkta valen man gör, bara vara ärlig mot sig själv och andra med vad man pysslar med och varför.

  ReplyDelete
 2. Hej!
  Vilka helt utmärkta artiklar du skriver! Både lätt roande och intressanta. Tack för en i helhet informativ sida med mycket matnyttigt i allehanda ämnen. Hoppas på fler artiklar under 2016, låt inspirationen flöda!
  Kram Hanna L

  ReplyDelete
 3. Ja, hundra gånger ja. Med tillägget som @Arachne skrev; var ärlig med de val du gör och varför. Har du inte lust att sy för hand går det alldeles utmärkt att sy på maskin. Man behöver ingen undanflykt för det förutom "jag har inte tid/lust/möjlighet" och det är helt ok.

  ReplyDelete
 4. Jag tror nog många som använder den ursäkten tänker sig scenariot att en person på medeltiden "kommer över" (tex av en tidsresenär från framtiden) en symaskin, får instruktioner och börjar sy. Personen ifråga skulle antingen älska den och använda den var dag. Eller kasta den i elden i tron om att det var ett jävulens påfund. Det senare är väl troligast, till slut iaf, när fel person upptäcker den.

  ReplyDelete

Kom gärna med frågor eller kommentarer.